+420 736 753 735
 softbit@softbit.cz

Proč zvolit naši společnost

Naše společnost vznikla již na jaře roku 1990. Od počátku její činnosti se stal hlavním zaměřením firmy vývoj a distribuce vlastních ekonomických informačních systémů. První systém byl označen jako PC Ekonom a po jeho neustálém vývoji v průběhu celé doby jej máme nyní i v naší nabídce.

Mezi zásadní směry, které jsme si definovali na počátku činnosti naší firmy, bylo co nejkvalitnější zajištění veškerých služeb souvisejících s provozem informačního systému u všech našich zákazníků.

Naše činnost vždy obsahovala vedle vlastního vývoje, instalace a zajištění servisu po celou dobu užívání nového systému, i plnou podporu v oblasti jak výpočetní techniky, tak i metodiky vedení účetnictví i všech souvisejících agend u každého našeho zákazníka.

S postupem doby jsme si vytvořili okruh zákazníků, který se v současnosti pohybuje již v řádech stovek uživatelů. Všem našim zákazníkům se snažíme poskytnout plnou servisní podporu spolu s individuálním přístupem k řešení jeho požadavků.

V průběhu existence společnosti jsme vyvinuli zcela nový moderní ekonomický informační systém SQL Ekonom, který nabízí zcela novou kvalitu v poskytování informací pro řízení prosperujících podniků a firem 3. tisíciletí. Tento systém tvoří v současnosti hlavní část činnosti naší společnosti, která se transformovala v roce 2005 na společnost s ručením omezeným.

Nový systém zabezpečuje požadavky a potřeby širokého okruhu firem ze sféry výrobních podniků, obchodních společností, příspěvkových a státních organizací. Nabízíme rovněž verzi speciálně pro firmy z oblasti služeb. Systém má také zapracovánu metodiku pro vedení účetnictví nevýdělečných organizací. Máme specifické řešení i pro stavební společnosti a výrobní podniky se strojírenskou výrobou. Našimi zákazníky jsou rovněž školy a ostatní státem řízené instituce.

Na rozdíl od ostatních firem podnikajících v tomto oboru klademe velký důraz na individuální řešení systému dle požadavků každého klienta. Naše společnost disponuje týmem odborníků s dlouholetými zkušenostmi v oboru, kteří umí poskytnout tu nejvyšší kvalitu služeb.

Věřím, že tato malá vizitka naší společnosti Vás přesvědčí o možnosti více se zajímat o služby naší firmy.

Budeme velice rádi, když budeme moci i Vám představit naši společnost osobně a případně se ucházet o možnost pracovat pro Vás v budoucnu.

Zdraví Vás a krásný den Vám přeje

Tomáš Urban
jednatel společnosti

Chcete více informací?

Neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám pomůžeme a vybereme ideální produkt na míru Vaší společnosti či organizaci.

Image

Tomáš Urban

ředitel společnosti

Tel.: +420 603 449 244
E-mail: tomas.urban@softbit.cz

Společnost Softbit software s.r.o. Rychnov nad Kněžnou, IČO: 27473716 prohlašuje, že bude osobní údaje vyplněné v poptávkovém formuláři zpracovávat pouze za účelem vyhotovení obchodní nabídky a pro zajištění služeb souvisejících s charakterem poptávky. Tyto údaje nebudou předávány třetím osobám a společnost je bude chránit v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) číslo 2016/679 o ochraně osobních údajů.

SOFTbit software s.r.o.

Zaměřujeme se na vývoj a distribuci vlastních ekonomických a informačních systémů. Zajišťujeme plnou servisní podporu našich zákazníků k dodanému software. Umíme vymyslet řešení speciálně i pro Vás...

 

© 2022 SOFTbit software

Kontakty

Softbit Software s.r.o.
Nad Dubinkou 1634
516 01 Rychnov nad Kněžnou

IČO: 274 73 716
DIČ: CZ27473716

Po - Pá: 8-12 / 13-16